Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Indien u een kantoor wilt huren in Den Haag, dan is het een goed idee om onderstaand meer te lezen over de markt voor kantoorruimte.

Den Haag is de tweede grootste stad voor kantoren in Nederland, na Amsterdam. De overheid is de grootste afnemer van kantoorruimte, aangezien de regering in Den Haag zetelt. Echter, Den Haag is ook de hoofdlocatie voor veel verzekeringsbedrijven, de telecommunicatiesector en de petrochemische industrie.

De toplocatie in Den Haag is het Beatrix Kwartier.

De hoogste huur in Den Haag lag in 2007 op 215 EUR/m2.

De gemiddelde leegstand ligt ook hier rond de 10 %, maar is afhankelijk van de buurt in Den Haag. Zo ligt de (gemiddelde) leegstand in 2007 in het aangrenzende Zoetermeer op 16,3%.

Prijsniveau Den Haag

Prijzen voor kantoorverhuur (Eur/m2/jaar) Tot
Centrum 215
Beatrixkwartier 210
Hollands Spoor/Laakhaven 132
Rijswijk 145
Zoetermeer 145
Overig 113

Bron: Jones LaSalle en CB Richard Ellis

Totale kosten voor kantoorruimte

Let op dat de bovenstaande prijzen slechts voor de huur van een kantoorruimte zijn, en niet de totale kosten weergeven die verbonden zijn aan het hebben van een kantoor in Den Haag. Deze kunt u zelf berekenen aan de hand van onze guide.

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.