Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Indien u een kantoor wilt huren in Den Haag, dan is het een goed idee om onderstaand meer te lezen over de markt voor kantoorruimte.

Den Haag is de tweede grootste stad voor kantoren in Nederland, na Amsterdam. De overheid is de grootste afnemer van kantoorruimte, aangezien de regering in Den Haag zetelt. Echter, Den Haag is ook de hoofdlocatie voor veel verzekeringsbedrijven, de telecommunicatiesector en de petrochemische industrie.

De toplocatie in Den Haag is het Beatrix Kwartier. Hier lag de hoogste huur in het tweede kwartaal van 2017 op 210 EUR/m2.

De gemiddelde leegstand ligt in Den Haag en omgeving op 12,6%, maar dit getal verschilt per buurt. Zo ligt de leegstand in de populairste kantoorlocaties in Den Haag zoals het Beatrixkwartier en CS Kwadrant een stuk lager en in de omliggende buurten een stuk hoger.

Prijsniveau Den Haag

Prijzen voor kantoorverhuur (Eur/m2/jaar) Van-Tot
Centrum 145-190
Beatrixkwartier 130-210
Hollands Spoor/Laakhaven 70-125
CS Kwadrant 155-200
Ypenburg 90-140
Rijswijk 60-125
Zoetermeer 80-130

Bron: Cushman & Wakefield, 2017

Totale kosten voor kantoorruimte

Let op dat de bovenstaande prijzen slechts voor de huur van een kantoorruimte zijn, en niet de totale kosten weergeven die verbonden zijn aan het hebben van een kantoor in Den Haag. Deze kunt u zelf berekenen aan de hand van onze guide.

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.