Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Indien u een kantoor wilt huren in Eindhoven, dan is het een goed idee om onderstaand meer te lezen over de markt voor kantoorruimte.

Volgens recente cijfers van Cushman & Wakefield kent Eindhoven sinds 2013 een krimpend aanbod van beschikbare kantoorruimte en de huren zijn sterk gestegen.

De kantorenmarkt van Eindhoven en haar regio zal in 2017 naar verwachting wederom een goed jaar meemaken. De ontwikkeling van de kantorenmarkt zal echter rustiger verlopen dan in voorgaande jaren. Door de verwachte lagere economische groei en het beperkte aanbod nieuwbouw zal de totale opname iets boven het gemiddelde uitkomen. De huurprijzen in 2016 zijn ten opzichte van 2015 vrijwel gelijk gebleven. De gemiddelde huurprijs per m2 ligt op EUR 113 per jaar.

De afgelopen twee jaar kwam 50% van de opname van kantoorruimte door bedrijven uit de transportsector.

De leegstand in Eindhoven bedroeg in 2016 12,2 %, dat is lager dan het landelijk gemiddelde van 14,1%.

 

Kantoor verhuur in Eindhoven

 

Prijzen voor kantoorverhuur (Eur/m2/jaar) Van-Tot
Eindhoven Centrum 100-160
Airport/Flight Forum 95-125
Strijp-S 65-100

Bron: Cushman & Wakefield, 2017

Totale kosten voor kantoorruimte

Let op dat de bovenstaande prijzen slechts voor de huur van een kantoorruimte zijn, en niet de totale kosten weergeven die verbonden zijn aan het hebben van een kantoor in Eindhoven. Deze kunt u zelf berekenen aan de hand van onze guide.

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.