Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Als gekeken wordt naar de pure administratie van het houden van een kantoor, dan wordt er tijd gebruikt die eveneens meegerekend moet worden als de totale kosten voor een kantoorhuur berekend moet worden.

Deze kostenpost is echter verhoudingsgewijs klein, aangezien deze werk omvat die elementen uit de andere categorie├źn ondersteunen. De kosten uit deze categorie omvatten dan ook de loonkosten die staan voor de administratie, planning van inkopen, zowel als het uitgevoerde onderhoud aan het gehuurde kantoor.

Zelfs als men geen concierge of facility manager heeft, dan zijn er taken die verband houden met de administratie van de huur van een kantoor, die moeten worden gedaan door iemand van de onderneming. Dit kan een assistent zijn, maar in kleinere ondermeningen ook de eigenaar. Als bijvoorbeeld het kopieerapparaat kapot is gegaan, of als de internetverbinding plat ligt, dan moet gewoonlijk een monteur of de leveranciet worden gebeld. Er moet gebeld worden naar een service-hotline, afspraken gemaakt worden voor een evt. bezoek van monteur, of als er een fout in het alarmsysteem is, of problemen met de schoonmaak van het kantoor. Dit alles vergt tijd en moeite.

Het loon dat verbonden is aan dit werk en deze tijd moet dan ook meegerekend worden, wanneer de totale kosten van de huur van het kantoor wordt berekend.

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.