Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Deze categorie omvat de onkosten die te maken hebben met het huren van een kantoor.

De huur zelf is de belangrijkste en grootste onkostenpost en daaarom om makkelijk te identificeren. De onkosten van huur van een kantoor zijn typisch ongeveer 55% van de totale kosten voor een kantoor.

Hier is het belangrijk te onthouden dat een bedrijfsruimte niet alleen het kantoor is, maar vaak ook een entree/receptie, vergaderlokalen, keuken etc. Huur van deze oppervlaktes moeten uiteraard ook meegerekend worden, en zijn bovenop de kosten van huur van kantoorruimte.

Bij de huurkosten komen er diverse belastingen en heffingen, voor bijvoorbeeld voor afvalverwijdering. Deze kosten tot 5% van de totale kosten uitmaken voor het houden van kantoorruimte.

Als alle kosten worden meegerekend, dan moeten ook parkeerkosten erbij worden genomen, of dit nu deel uitmaakt van het huurcontract of dat het apart wordt betaald.

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.