Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Indien u een kantoor wilt huren in Nijmegen, dan is het een goed idee om onderstaand meer te lezen over de markt voor kantoorruimte.

Dicht aan de Duitse grens en een oude universiteitsstad: Nijmegen is aantrekkelijk voor bedrijven in heel Zuid-oost Nederland en trekt ook een aanzienlijk gedeelte aan Duitse ondernemingen aan.

In Nijmegen stond op 1 januari 2007 bijna 8,2% van de totale kantorenvoorraad (frictie + langdurig) leeg. Het aanbod daalde ook sterk in de laatste jaren.

Om die reden moet Nijmegen-noord, waar 30.000 meter gepland is, straks een geduchte concurrent van Arnhem-zuid worden. Op slechts vijf minuten afstand, maar wel 20 euro per meter goedkoper.

Prijzen voor kantoorverhuur (Eur/m2/jaar) Van-Tot
Nijmegen Stationsomgeving 110-140
Brabantse Poort 90-110
Lindenholt/Kerkenhof 75-100

Bron: Cushman & Wakefield, 2017

Totale kosten voor kantoorruimte

Let op dat de bovenstaande prijzen slechts voor de huur van een kantoorruimte zijn, en niet de totale kosten weergeven die verbonden zijn aan het hebben van een kantoor in Nijmegen. Deze kunt u zelf berekenen aan de hand van onze guide.

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.