Wilt u een kantoor huren? Zie hier meer over de totale kosten voor de huur van een kantoor en zie ook de prijzen voor huur in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

Indien u een kantoor wilt huren in Schiphol, dan is het een goed idee om onderstaand meer te lezen over de markt voor kantoorruimte.

Het grootste aanbod aan banen, de laagste werkloosheid, de minste armoede en het hoogste percentage werkende vrouwen: binnen de vijftig grootste gemeenten is Haarlemmermeer qua arbeidsmarkt de absolute koploper.

Dankzij Schiphol en de vele bedrijven die zich in die omgeving vestigen, is de leegstand van kantoren lager dan in andere delen van Nederland, terwijl er in de nabije toekomst meerdere kantorenparken zullen openen.

Als gevolg van de locatie behoren de huurprijzen tot de hoogsten van Nederland: tot 385 EUR/m2. De tophuren op Schiphol en in Amsterdam liggen beduidend hoger dan de tophuren in de andere steden. Het verschil onder streept de nog altijd grotere aantrekkingskracht van Schiphol en Amsterdam ten opzichte van de rest van de Randstad.

Prijzen voor kantoorverhuur (Eur/m2/jaar) Van-Tot
Schiphol Centrum 265-385
Schiphol Oost 125-155
Schiphol Zuid 125-150
Schiphol Rijk 90-135

 Bron: Cushman & Wakefield, 2017

Totale kosten voor kantoorruimte

Let op dat de bovenstaande prijzen slechts voor de huur van een kantoorruimte zijn, en niet de totale kosten weergeven die verbonden zijn aan het hebben van een kantoor in Schiphol. Deze kunt u zelf berekenen aan de hand van onze guide.

15-100m2 service kantoor

In vergelijking met traditionele kantoorruimte, zijn er grote voordelen van een dienstverlener:

  • Ingerichte kantoren vanaf 15 m2
  • Huurperiode van 3 maanden
  • Toegang tot de vergaderzalen

Kantoren te huur, verhuur van kantoor, kantoorruimte. Vind hier alle informatie voor u als toekomstige huurder of verhuurder van een kantoor.